Dohányellenes szerek

Dohányzás – Wikipédia

leszokni a legjobb gyógymódokról a lényeg az amikor a testtel leszoksz a dohányzásról

Az előfizetés nem számítógéphez, hanem pecsétszámhoz kötött, így az egyéni előfizetőink bárhol, korlátozások nélkül használhatja a programot! Magánrendelők esetében telephelyhez kötött szolgáltatást biztosítunk, csoportos kedvezménnyel.

ha abbahagyja a dohányzást a fogai fehérebbek lesznek ingyenes könnyű leszokni a dohányzásról allen carr

A szoftver bevezetésének nincs egyszeri díja, a bruttó forintos havi licence díj tartalmazza a program összes funkciójához való hozzáférést és a gyógyszeradatbázis havi frissítését. Nincs kötelező hűségidő: negyedéves, féléves és éves előfizetési időszak közül lehet választani!

fejfájás a dohányzás tünetei esetén hagyja abba a dohányzást ajánlások és tanácsok

A program megfelel a magánpraxisok általános igényeinek, a funkciók rugalmasan illeszkednek a különböző magánorvosi szakrendelésekhez. Korábbi szoftveréből az adatok betöltését egyedi megállapodás alapján, kedvezményesen elvégezzük!

Díjmentes távsegítséget nyújtunk a program használatához!

tünetek ha hirtelen leszokik a dohányzásról milyen könnyű otthagyni a dohányzást otthon

A program használata nem igényel többórás betanulási időt, mert minden funkció egyértelmű. Az MDD magánorvosi szoftver általános tulajdonságai A szoftvert az illetékes hatóságok minősítették, a szoftver megfelel dohányellenes szerek összes dohányellenes szerek előírásnak.

Egyszerű, de dohányellenes szerek szakmai színvonalnak megfelelő felhasználóbarát kezelőfelület Kompakt nézet: egy felületen jelenik meg a pácienst érintő összes fontos információ Korlátlan számú betegadat-tárolás biztosított Több nyomtatót is képes egyszerre használni Alapbeállításokat követően a pácienslistán automatikus figyelmeztetések jelennek meg Egyéni sablonok kialakítása pl.

Egyéni automatizmusok, figyelmeztetések beállítása Egyéni sablonok, a gyorsabb adatbevitel érdekében GDPR sablonok.

táplálkozási szakorvos leszokott a dohányzásról és lefogy mi lenne ha leszokna az ivásról és a dohányzásról

Olvassa el is